Vinn en tur for deg selv og en som er ny i Norge med Nettbuss express!

Scroll ned
VIS MEG NORGE!

Hva ville du vist til en som er ny i Norge?

Nettbuss i samarbeid med Norsk Folkehjelp har arrangert "Vis meg Norge!" der de ønsker å bidra til at flere som er nye i Norge får se mer av hva dette landet som vi er så glade i har å by på. “Vis meg Norge!” er også et ønske om å vise hva som skjer når noen ser Norge med nye øyne.

Nå har vi satt opp en ekstra tur for P4 lytterne, der P4-reporter Sigurd Sollien vil være med dere og lage rapporter og videosnutter fra turen. Er dette noe du kunne tenke deg å være med på? Meld deg på i skjemaet under og fortell oss noen ord om hva du vil vise frem i Norge og hvorfor. Vi dekker alle reisekostnader og kr. 500,- i lommepenger til en heldig vinner. Ditt favorittsted bør ligge i nærheten av Nettbuss sitt rutenett, men det er selvsagt lov å tenke alternativ transport videre. Lykke til!

P4 kontakter en heldig vinner som skal få reise på tur i Norge sammen med en som er ny i Norge, og P4-reporter Sigurd Sollien som lager rapporter og video fra reisen. Reisen vil skje før 10. september 2017. Påmeldingsfrist er 18. august 2017.

Vis frem Norge du også!

Fyll ut skjemaet under dersom du ønsker en tur der du viser frem ditt favorittsted i Norge. Ditt favorittsted bør ligge i nærheten av Nettbuss sitt rutenett, men det er selvsagt lov å tenke alternativ transport videre. P4 plukker ut en heldig vinner som vil få reise, og reisen vil skje før 10. september 2017. Påmeldingsfrist er 18. august 2017. Lykke til!

Påmeldingsfrist er 18. august 2017. P4 kontakter de som skal reise, og vil få mer informasjon om praktiske detaljer. Konkurransen blir arrangert av Nettbuss express i samarbeid med Norsk Folkehjelp.

Se hvordan det var da Leah ble med Siri på tur i Norge.

Meld deg på gjennom skjemaet over om du ønsker en tilsvarende reise! P4 kontakter en heldig vinner og reisen vil skje før 10. september 2017. Påmeldingsfrist er 18. august 2017.